Auto botst tegen afslaande vrachtwagen | Regio15.nl

Auto botst tegen afslaande vrachtwagen

lnHoorn-KOPlnHoorn-thumb

Den Haag - Op de kruising Laan van Hoornwijck/Laan van 's-Gravenmade is omstreeks 14.40 uur een auto op een afslaande vrachtwagen gebotst.


 

De bestuurder van de vrachtwagen wilde op de Laan van Hoornwijck linksaf de Laan van 's-Gravenmade opdraaien. Een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam, botste toen hard tegen de zijkant van de vrachtwagen. Of er daarbij door één van beiden door het rode verkeerslicht is gereden wordt onderzocht.

Twee inzittenden in de auto liepen bij dit incident letsel op. Het slachtoffer voorin kon zelfstandig uit het voertuig komen, maar is wel onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat het slachtoffer op de achterbank mogelijk nekletsel had opgelopen, is de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke beknelling. De brandweer hoefde in dit geval echter niet het hele dak eraf te knippen, maar kon na het verwijderen van de zijdeur het slachtoffer horizontaal uit de auto halen en op de wervelplank leggen. Dit slachtoffer is vervolgen onder A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest om het ongeval vast te leggen

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: René Hendriks

lnHoorn2

lnHoorn3

lnHoorn4

lnHoorn5

lnHoorn6

lnHoorn9

lnHoorn10

lnHoorn12

lnHoorn13

lnHoorn15