Gewonde bij botsing in Bleiswijk | Regio15.nl

Gewonde bij botsing in Bleiswijk

overbuurtsewegth-MR 1413

Bleiswijk - Een aanrijding tussen twee personenauto's zorgde vanavond op de Overbuurtseweg voor zowel materiële schade als persoonlijk letsel.



Rond 18.10 uur kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing op de parallelrijbaan, ter hoogte van hectometerpaal 11,3. Na de aanrijding werden politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd. Een ambulance uit Haaglanden kwam ter plaatse om de gewonde te kunnen helpen.

De brandweer was meegealarmeerd wegens het mogelijk rechtstandig uit de auto moeten halen van een slachtoffer, daar deze mogelijk nekletsel had. De nek van dit slachtoffer werd dan ook gefixeerd. Echter, uiteindelijk bleek het niet nodig te zijn om het voertuig open te knippen. Het slachtoffer kon op eigen kracht het voertuig verlaten, waardoor de inzet van de brandweer beperkt bleef tot het verrichten van hand- en spandiensten.

Het slachtoffer is na onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA van Rotterdam-Rijnmond is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de aanrijding. Hierdoor is de parallelrijbaan nog enige tijd afgesloten geweest. Een berger heeft de voertuigen, die beiden als total loss mogen worden beschouwd, afgesleept.

Foto's: Martijn Roggeveen

MR 1380

MR 1387

MR 1402

MR 1413

MR 1444

MR 1452

MR 1469