Voetgangster aangereden door auto | Regio15.nl

Voetgangster aangereden door auto

rijkelaanth-IMG 3861

Leidschendam - In de avonduren van deze donderdag is op de Graaf Willem de Rijkelaan een voetgangster aangereden door een auto.

De vrouw wilde rond 21.20 uur op de Graaf Willem de Rijkelaan, nabij de kruising met de Kastelenring, de weg oversteken en maakte daarbij gebruik van het zebrapad. Een automobilist, komende vanuit de richting Dillenburgsingel, kwam echter door nog onbekende redenen in botsing met de vrouw.

De vrouw raakte door de aanrijding gewond. De politie, een ambulance en een motorambulance kwamen ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft de vrouw op een wervelplank gelegd en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest en oordeelde dat een onderzoek door de VOA gewenst was. De VOA is dan ook uiteindelijk met twee voertuigen ter plaatse geweest en heeft de aanrijding en de sporen in kaart gebracht.

De Graaf Willem de Rijkelaan is gedurende het incident en het VOA-onderzoek afgesloten geweest in de richting van Leidsenhage. De andere kant op was wel beschikbaar voor het verkeer, evenals het tramverkeer.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper

IMG 3853

IMG 3854

IMG 3858

IMG 3861

IMG 3865

IMG 3868