Ravage na ongeval op de Vaillantlaan | Regio15.nl

Ravage na ongeval op de Vaillantlaan

20120426-Vaillantt-SanBar-Vaillant IMG 4961Den Haag - Omstreeks 19.35 uur werden de hulpdiensten naar de Vaillantlaan gestuurd voor een aanrijding met letsel.


Ter plaatse trof men een aanrijding aan met 4 voertuigen, welke verspreid stond over alle aanwezige rijstroken. Direct sloot de politie de Vaillantlaan in beide richtingen af tussen de Hoefkade en de Frans Halsstraat.

Uit voorzorg is direct een ambulance ter plaatse gestuurd, maar er bleek niemand gewond te zijn. Na enkele inzittenden nagekeken te hebben, is de ambulance weer vertrokken.

Om de toedracht en de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken, is de VOA ter plaatse gekomen. Zij hebben ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek verricht, waardoor de Vaillantlaan enkele uren afgesloten is geweest. Dit veroorzaakte de nodige verkeersoverlast in de omgeving.

Uit de eerste berichten is bekend geworden dat de Peugeot uit de David Blesstraat kwam rijden en linksaf de Vaillantlaan opreed. De automobilist zag de Volkswagen van rechts niet aankomen, waardoor deze tegen de Peugeot aanreed. De Volkswagen botse vervolgens tegen de Opel, welke op zijn beurt weer tegen de zijkant van de Citroën aanreed.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper

w-DB-Vaillantlaan DSC 5136

w-DB-Vaillantlaan DSC 5140

w-DB-Vaillantlaan DSC 5146

w-DB-Vaillantlaan DSC 5148

w-SanBar-Vaillant IMG 4951

w-DB-Vaillantlaan DSC 5158

w-SanBar-Vaillant IMG 4948

w-SanBar-Vaillant IMG 4955

w-SanBar-Vaillant IMG 4961

w-SanBar-Vaillant IMG 7517