Gewonden bij kop-staart botsing Madeweg | Regio15.nl

Gewonden bij kop-staart botsing Madeweg

20120501-Madewegt-Madeweg TDK 3090Monster - Bij een kop-staart botsing op de Madeweg, ter hoogte van de Lidl, zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.


Omstreeks half twee kwam er op de meldkamer van de hulpdiensten een melding binnen over een ongeval op de Madeweg. Omdat er mogelijk sprake van was dat er nog iemand bekneld zou zitten, is op voorhand de brandweer meegealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten zat er nog een persoon in het voorste voertuig. Het was echter niet noodzakelijk om het dak van het voertuig te verwijderen; de vrouw is via de deur uit het voertuig gehaald en hierna op de wervelplank gelegd. Twee kinderen, die in het middelste voertuig hadden gezeten, zijn na controle door de ambulancedienst ook op de wervelplank gelegd.

Beide kinderen zijn hierna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De vrouw uit het voorste voertuig is zonder spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg.

Op verzoek van de de verkeerspolitie is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen. Deze heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto's: Tim en Mark de Kleyn

w-Madeweg TDK 3077

w-Madeweg TDK 3079

w-Madeweg TDK 3082

w-Madeweg TDK 3090

w-Madeweg TDK 3091

w-Mark DSC 4292

w-Mark DSC 4301

w-Mark DSC 4317

w-Madeweg TDK 3126