Aanrijding veroorzaakt chaos in spits | Regio15.nl

Aanrijding veroorzaakt chaos in spits

A4-KOPA4-thumbDen Haag - Een forse aanrijding heeft vanmiddag voor veel overlast gezorgd op de snelwegen rond het Prins Clausplein.


Even na 17.00 uur raakten 3 auto's betrokken bij een kop-staart aanrijding. De brandweermotor werd als verkenner ter plaatse gestuurd, net zoals de ambulancemotor. Gezamenlijk besloten zij dat één van de inzittenden van de auto rechtstandig uit de auto gehaald moest gaan worden, om op die manier eventueel rug- en nekletsel te voorkomen.

Om het dak te verwijderen werd de brandweer van post Rijswijk ter plaatse gestuurd. Om ervoor te zorgen dat zij veilig konden werken, werden 3 rijstroken van de snelweg afgesloten. Hierdoor ontstond een behoorlijke file op de A4.

Nadat het dak eraf was, is het slachtoffer met de wervelplank uit de auto bevrijd. Het slachtoffer is onder A1 (spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie heeft het ongeval met foto's vastgelegd. De auto's zijn daarna geborgen door een bergingsbedrijf, zodat de A4 weer vrijgegeven kon worden.

Video: Ruben van Essen

Foto's: Ruben van Essen en Ron Pietersen

A4-12

A4-2

A4-3

IMG 0030

A4-4

A4-6

A4-7

A4-8

A4-10

IMG 0029

A4-11

A4-13