Aanrijding motoragent en scooterrijder | Regio15.nl

Aanrijding motoragent en scooterrijder

KopPasteurt-SanBar-JvdHeijden IMG 8443Den Haag - Op de kruising Pasteurstraat/Jan van der Heijdenstraat heeft vrijdagavond rond half 10 een aanrijding plaatsgevonden tussen een motoragent en een scooter met 2 opzittenden.


De 35-jarige motoragent reed kort daarvoor weg bij een incident. Hij trok langzaam op, toen de scooter aan de linkerzijde optrok. De twee kwamen met elkaar in botsing. De oorzak van de aanrijding wordt onderzocht.

Door de aanrijding raakte zowel de motoragent als de 2 opzittenden van de scooter gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse; zij hebben zowel de motoragent, de 17-jarige bestuurder van de scooter en de 15-jarige passagiere van de scooter naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel van de motoragent was zodanig dat hij met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De motorrijder maakt het inmiddels goed. De bestuurder van de scooter kwam er goed vanaf; de bijrijdster van de scooter heeft enkele kneuzingen en een gescheurde meniscus aan het ongeval overgehouden.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de regio Hollands-Midden kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. Het tram- en autoverkeer heeft enige tijd hinder ondervonden van de aanrijding. Een berger kwam ter plaatse en heeft de politiemotor en de scooter meegenomen.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Danny Botman, Sander Paardekooper en Henk Ros

w-DB-Pasteur DSC 6251

w-SanBar-JvdHeijden IMG 5718

w-DB-Pasteur DSC 6259

w-DB-Pasteur DSC 6273

w-SanBar-JvdHeijden IMG 5723

w-DB-Pasteur DSC 6289

w-SanBar-JvdHeijden IMG 8430

w-DB-Pasteur DSC 6313

w-IMGN0011

w-IMGS0002

w-SanBar-JvdHeijden IMG 5739

w-DB-Pasteur DSC 6334

w-DB-Pasteur DSC 6337