Meerdere gewonden bij ongeval | Regio15.nl

Meerdere gewonden bij ongeval

20120601-kopt-rj1Den Haag - Een auto is gisteravond op de Benoordenhoutseweg ingereden op een aantal auto's die voor een verkeerslicht stonden te wachten; er vielen meerdere gewonden.


Het ongeval gebeurde rond tien over half twaalf. Op het kruispunt van de Benoordenhoutseweg met de Waalsdorperlaan stond een aantal auto's op de rijbaan richting Den Haag voor het verkeerslicht te wachten, toen een auto van achteren op de wachtende auto's inreed.

Hierdoor raakten meerdere voertuigen zwaar beschadigd. Meerdere inzittenden raakten gewond, maar iedereen kon zelf uit het voertuig komen. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Den Haag-Haagse Hout zijn ter plaatse geweest, maar er hoefde dus niemand uit de voertuigen bevrijd te worden. In totaal waren vijf personenauto's bij de aanrijding betrokken.

De brandweermensen zijn ingezet om van verschillende gewonden de nek te fixeren. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen. Uiteindelijk zijn er drie gewonden naar het ziekenhuis vervoerd; twee onder A1 en één onder A2.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. De rijbaan richting Den Haag was enige tijd afgezet. Verkeer in de richting van Den Haag werd omgeleid. Een berger heeft een aantal voertuigen afgevoerd.

Video:: Danny Botman

Foto's: Robert Johnson en Machiel Janssen

w-rj1

w-benoordenhoutseweg machiel3

w-benoordenhoutseweg rj11

w-benoordenhout rj5

w-benoordenhout machiel2.1

w-benoordenhout machiel2.3

w-benoordenhoutseweg machiel2

w-benoordenhoutseweg machiel1.4

w-benoordenhoutseweg rj7

w-benoordenhoutseweg rj8