Kop-staart botsing 's-Gravenzande | Regio15.nl

Kop-staart botsing 's-Gravenzande

 s-gravenzandeth-dsc 7014's-Gravenzande - Bij een kop-staart botsing op de Koningin Julianaweg zijn vanmiddag rond 13.35 uur drie partijen betrokken geweest.


De drie voertuigen klapten op elkaar, nadat de bestuurder van de achterste auto de voorste twee auto's (die stilstonden) niet op tijd opgemerkt had. Aangezien er in de middelste auto één persoon zat die vermoedelijk last van nek- en/of rugletsel had, is naast de politie ook de brandweer en de ambulance gealarmeerd.

Het slachtoffer hoefde niet uit de auto geknipt te worden en derhalve heeft de brandweer samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer voorzichtig op een wervelplank gelegd. Hierna is het slachtoffer onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd.

Tevens heeft het brandweerpersoneel een airbaghoes geplaatst. Een klein jongetje, die ook in één van de auto's had gezeten, heeft vanwege de schrik een troostbeertje gehad.

Het achterste voertuig is door de politie meegenomen naar bureau Zichtenburg voor nader technisch onderzoek. Het middelste voertuig is door een berger weggesleept.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de aanrijding. De Koningin Julianaweg is daarom tussen de Koningin Wilhelminastraat en de Leeuweriklaan afgesloten geweest.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman

dsc 6959

dsc 6961

dsc 6965

dsc 6967

dsc 6979

dsc 6987

dsc 6994

dsc 7014