Vier gewonden bij ongeval op A4 | Regio15.nl

Vier gewonden bij ongeval op A4

a4-kopt-peen7342Leidschendam - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen op de A4 bij Leidschendam zijn vanavond vier inzittenden van de auto gewond geraakt.


De aanrijding vond omstreeks acht uur plaats op de parallelrijbaan van de A4, in de richting van Amsterdam, vlak voor de afrit Leidschendam.

Een vrachtwagen heeft door nog onbekende oorzaak de personenauto, met vijf personen aan boord, aan de linker achterkant geraakt. De bestuurder raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt en boorde zich aan de linkerkant van de weg in de vangrail.

Er zijn totaal vier ambulances ter plaatse gekomen en een motorambulance, alsmede brandweervoertuigen van kazerne Den Haag-Leidschenveen en kazerne Rijswijk.

De brandweer heeft het dak van de personenauto geknipt en hierna konden de vijf inzittenden worden bevrijd. Vier daarvan zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Gedurende het incident en de reconstructie van het ongeval door de VOA was de gehele rijbaan enige tijd afgesloten. Dit zorgde voor veel overlast voor het verkeer.

Video: René Hendriks

Foto's: Ruben van Essen en René Hendriks

w-peen7341

w-img 8537

w-peen7342

w-img 8542

w-img 8545

w-peen7346

w-img 8554

w-peen7354

w-img 8556

w-img 8575