Twee gewonden bij aanrijding Zoetermeer | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijding Zoetermeer

zwaardloodse-kopzwaardloodseweg-thumbZoetermeer - Vanmiddag omstreeks vijf voor half drie heeft er op de kruising Zwaardslootseweg met de Marsmanhove een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.


Als gevolg van de aanrijding kwamen in de personenauto de bestuurder en bijrijder bekneld te zitten, waarop de brandweer gealarmeerd werd. Naast de gealarmeerde ambulancedienst werd tevens de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team, die met de 'Lifeliner 2' ter plaatse kwam.

Dit was voor het MMT de tweede inzet vandaag in Zoetermeer. De brandweer heeft beide slachtoffers uit hun voertuig moeten knippen, waarna zij met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis.

Het eerste slachtoffer is onder begeleiding van de politie vervoerd; met deze ambulance is ook de arts van het MMT meegereden.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval is de gehele kruising afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Overigens waren de verkeerslichten op deze kruising al de hele dag defect. Of dit een rol heeft gespeeld bij de aanrijding is onbekend.

Foto's: Richard Bregman en Martijn Roggeveen

mr 8141

mr 8162

mr 8170

mr 8203

mr 8267

mr 8290

dsc 4998

dsc 5022

dsc 5029

mr 8340

w-dsc 5056b

dsc 5067