Twee gewonden na aanrijding Veilingroute | Regio15.nl

Twee gewonden na aanrijding Veilingroute

KopVeilingt-DB-Veilingroute DSC 9717

Honselersdijk - Zondagavond heeft op de Veilingroute een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Hierbij vielen twee gewonden.


Beide voertuigen reden iets na acht uur over de Veilingroute in de richting van Honselersdijk. Net na de rotonde met de Jupiter moest de bestuurder van het voorste voertuig plotseling hard remmen voor overstekende ganzen.

Het gevolg was dat de bestuurster van het achterste voertuig achterop haar voorganger klapte. Zij raakte gewond, evenals de bijrijdster in het voorste voertuig. Agenten hebben van beide slachtoffers de nek gefixeerd, totdat de slachtoffers gecontroleerd waren door het ambulancepersoneel.

Het ambulancepersoneel heeft besloten dat het dak verwijderd moest worden van het achterste voertuig, zodat het slachtoffer via de wervelplank uit het voertuig bevrijd kon worden. De brandweer heeft vervolgens het dak van het voertuig geknipt. Hierna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De bijrijdster van het voorste voertuig heeft een nekkraag omgekregen en is zelf het voertuig uitgestapt, Vervolgens is ook deze per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman

w-DB-Veilingroute DSC 9694

w-DB-Veilingroute DSC 9701

w-DB-Veilingroute DSC 9702

w-DB-Veilingroute DSC 9717

w-DB-Veilingroute DSC 9722

w-DB-Veilingroute DSC 9733

w-DB-Veilingroute DSC 9739