Inzittenden gevlucht na ongeval | Regio15.nl

Inzittenden gevlucht na ongeval

20120924-kopprinst-img 7004

Voorburg - Vanavond heeft er op de Prins Bernhardlaan een éénzijdig ongeval plaatsgevonden; de inzittenden zijn na het ongeval gevlucht.


Een personenauto vloog op de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van het voormalige postkantoor, uit de bocht, ramde een elektriciteitskast en sloeg hierna meerdere malen over de kop. De auto kwam op zijn kop tot stilstand op de stoep voor een woning.

Uitgaande van de eerste meldingen is naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er van een beknelling, dan wel (ernstige) verwondingen, geen sprake. De inzittenden van de auto, met een Pools kenteken, waren namelijk na de aanrijding gevlucht.

Het is onduidelijk hoeveel personen er in de auto hebben gezeten. Er zijn na een zoekactie in elk geval twee personen door de politie aangehouden.

De politie heeft de auto door een bergingsbedrijf laten wegslepen naar bureau Zichtenburg, alwaar nader onderzoek verricht zal worden.

Update 25-09-2012: @PolLeidVburg meldt dat de bestuurder van de auto onder invloed van alcohol verkeerde ten tijde van het ongeval.

Video: EyeLogic

Foto's: EyeLogic

w-img 6979

w-img 6985

w-img 7004

w-img 7021

w-img 7032

w-img 7053

w-img 7092