Gewonde bij aanrijding Soestdijksekade | Regio15.nl

Gewonde bij aanrijding Soestdijksekade

20121024-soestdijksekade-kopt-soest05

Den Haag - Op de Soestdijksekade, ter hoogte van het gebouw van Musicon, vond vanmiddag een aanrijding plaats, waarbij een gewonde is gevallen.


Door onduidelijke oorzaak heeft de bestuurster van een huurbus rond tien voor één de macht over het stuur verloren en heeft zij een geparkeerde Opel Astra geraakt.

Hierna heeft zij vermoedelijk een uitwijkmanoeuvre geprobeerd, waarbij ze haar bus tussen de geparkeerde Opel Astra en een eveneens geparkeerde Volvo wilde zetten. Daarbij raakte zij met de bestuurderskant van de bus de achterkant van de Volvo.

Gezien de aard van het ongeval is naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. De hulpverleners vonden het voor het slachtoffer noodzakelijk dat zij rechtstandig uit de auto zou worden gehaald. Dit is gebeurd door de bestuurdersstoel volledig naar achteren te plaatsen, waardoor de wervelplank onder haar kon worden geschoven.

De bestuurster is hierna onder A2 vervoerd. De verkeerspolitie was ter plaatse en bergingsbedrijf "Vreugdenhil" heeft de voertuigen afgesleept.

Foto's: Martin Taal

w-soest02

w-soest03

w-soest05

w-soest06

w-soest07

w-soest08

w-soest09

w-soest11