Dode en gewonde bij onwelwording | Regio15.nl

Dode en gewonde bij onwelwording

20121118-burgwoutersplein-kop  1 t-DSC 0678

Monster - Op het Burgemeester Woutersplein is vanmiddag de bestuurder van een personenauto overleden nadat hij onwel was geworden en tegen de gevel van een huis was gebotst.


De 79-jarige man uit Monster zat samen met zijn 76-jarige vrouw en een hondje in een auto die rond tien voor één door nog onbekende oorzaak de stoep op schoot en tegen de gevel van een woning terecht kwam. Men gaat er van uit dat de man onwel is geworden achter het stuur.

De man moest gereanimeerd worden, maar de inspanningen van omstanders en (daarna) het ambulancepersoneel mochten helaas niet baten; hij is ter plaatse overleden.

De 76-jarige vrouw raakte gewond en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Hiertoe is het dak van het voertuig geknipt. Zij is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het hondje is door de dierenambulance opgehaald.

De politie ging er weer toe over om het incident met zeilen af te schermen; merkwaardig genoeg op het moment dat de reanimatiepogingen gestaakt waren en de brandweer alleen nog maar bezig was met het bevrijden van de bijrijdster. Hierdoor zijn geen beelden van deze fase van het incident beschikbaar.

Foto's: Danny Botman

w-DSC 0650

w-DSC 0673