Twee maal total loss Brasserskade | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee maal total loss Brasserskade

KOP-Brass 1333t-Brass 1316

Delft - Bij een aanrijding op de Brasserskade zijn vanmiddag rond kwart over twee, twee auto's total loss geraakt evenals een lantaarnpaal.


Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing, waarbij de voertuigen dusdanige schade opliepen dat zij vrijwel zeker total loss worden verklaard.

Het wegdek lag na de aanrijding bezaaid met auto onderdelen, waaronder complete wielen met bijbehorende stukken wielas. Een van de auto's was na de aanrijding nog tegen een lantaarnpaal gebotst en ook deze was onherstelbaar beschadigd.

De bestuurster van de Ford Ka raakte gewond en is door het ambulancepersoneel, voor de zekerheid, op de wervelplank gelegd. Zij is enige tijd later onder A1 (spoed) naar het Medisch Centrum Haaglanden/lokatie Westeinde vervoerd.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding. Een berger heeft beide voertuigen weggesleept. De firma Citytec heeft de lantaarnpaal in stukken gezaagd en zo het fietspad weer begaanbaar gemaakt.

De afrit Delft-Noord/Rijswijk-Zuid/Nootdorp van de A13 richting Rotterdam was door het ongeval enige tjd afgesloten.

Video: Ruben van Essen

Foto's: Ruben van Essen

w-Brass 1303

w-Brass 1305

w-Brass 1307

w-Brass 1308

w-Brass 1326

w-Brass 1309

w-Brass 1335

w-Brass 1340

w-Brass 1341