Drie gewonden bij ongeval Rijswijkseweg | Regio15.nl

Drie gewonden bij ongeval Rijswijkseweg

20130329-rijswijkseweg-kopt-DSC 4545Den Haag -  Bij een aanrijding op de Rijswijkseweg zijn vanmiddag drie gewonden gevallen.


Door nog onbekende oorzaak raakten omstreeks tien voor half vier twee personenauto's met elkaar in botsing op de brug, vlak voor de Neherkade.

In eerste instantie werd voor dit ongeval de brandweermotor (MOB) en één ambulance gestuurd. Ter plaatse bleek dat er meerdere gewonden waren. Daarom werden er nog eens twee ambulances ter plaatse gezonden. Ook werd er besloten om de voorste auto open te knippen. Om die reden werd de tankautospuit van kazerne Laak en het hulpverleningsvoertuig van kazerneLeidschendam-Voorburg ter plaatse gestuurd.

Na de diverse slachtoffers onderzocht te hebben is besloten om toch niet te knippen. De bestuurster is via het portier aan de passagierszijde uit het voertuig gehaald. Een meisje dat als passagier op de achterbank zat is via de achterkant uit het voertuig gehaald. Eén persoon had daarvoor op eigen kracht al het voertuig kunnen verlaten.

Alle drie de gewonden zijn op de wervelplank gelegd om verdere verwondingen te voorkomen. Zij zijn allen naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de aanrijding.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Robert Johnson

w-DSC 4488

w-DSC 4491

w-DSC 4494

w-DSC 4496

w-DSC 4511

w-DSC 4552

w-DSC 4581

w-DSC 4582