Man overleden na ernstig ongeval op N206 | Regio15.nl
DutchEnglish

Man overleden na ernstig ongeval op N206

k-mattheijer-overval-bakkerstraat-t-mattheijer-overval-bakkerstraat-6

Zoetermeer - Op de provinciale weg N206 (Middelweg) heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto en een vrachtwagen betrokken waren.


Bij het ongeval is de bestuurder van een personenauto zeer zwaar gewond geraakt en bij aankomst in het ziekenhuis overleden.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en vrachtwagen frontaal met elkaar in botsing op de N206 tussen Zoetermeer en Stompwijk. Door de aanrijding kwam de personenauto op het naastgelegen fietspad tot stilstand; de vrachtwagen belandde in een kleine sloot aan de andere kant van de weg.

Het personeel van de ambulancedienst heeft de bestuurder gereanimeerd en werd daarbij geassisteerd door het Mobiel Medisch Team.

Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van politiemotoren in kritieke toestand overgebracht naar het Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde. De man bleek bij aankomst in het ziekenhuis te zijn overleden.

De chauffeur van de vrachtwagen is met lichte verwoningen naar het ziekenhuis vervoerd.

De N206 is tussen Stompwijk en Zoetermeer in beide richtingen volledig afgesloten in verband met het ongeval en het onderzoek van de VOA. Vanuit een politiehelicopter zijn opnamen gemaakt van de lokatie van het incident.

Video: Ruben van Essen
De begeleiding van de ambulance richting het MCH Westeinde.

Foto's: Piet de Ruyter, Martijn Roggeveen, Marcel Hillebrand en Roy Wolters

image-3

w-marcel1

image-2

image-1

image

w-IMG 5237

w-IMG 5238

w-ROG 8357

w-image1

w-image2

w-IMG 5266

w-ROG 8393