Mountainbiker rijdt door na aanrijding | Regio15.nl

Mountainbiker rijdt door na aanrijding

20130630-Wassenaart- MG 9034Wassenaar - Op de Wassenaarseslag is een fietser vanmiddag zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een mountainbiker; deze is na de aanrijding gevlucht.


De aanrijding vond rond vijf voor half vier plaats op de Wassenaarseslag, ongeveer ter hoogte van de Vleysmanlaan. Door nog onbekende oorzaak kwamen de beide fietsers met elkaar in botsing. De mountainbiker bekommerde zich niet om het gewonde slachtoffer en reed door.

Gezien de verwondingen van het slachtoffer is naast ambulance en motorambulance ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en personeel van het MMT gestabiliseerd en op de wervelplank gefixeerd. Hierna is deze per spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

Er is, onder andere met behulp van de politiehelikopter, gezocht naar de mountainbiker. De man droeg een zwarte broek en een geel shirt. Er is ook een Burgetnetmelding verzonden. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Foto's: Menno Plug en Sander van Egmond

w-20130630 154938

w- MG 9006

w- MG 9034

w- MG 9070

w- MG 9081

w- MG 9121