Zwaargewond na ongeval Nieuweweg Poeldijk | Regio15.nl

Zwaargewond na ongeval Nieuweweg Poeldijk

20130830-Nieuweweg t-DSC05188Poeldijk - De bestuurder van een brommer is vanmiddag omstreeks half drie ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nieuweweg.



 Een afslaande automobilist heeft de bestuurder van de brommer vermoedelijk over het hoofd gezien, waarna de aanrijding het gevolg was.

Omdat het slachtoffer na het ongeval met brommer en al in het water terecht was gekomen is naast een tweetal ambulances ook de brandweer gealarmeerd. Gelet op de binnengekomen meldingen is ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse geweest.

Het slachtoffer is na een gezamenlijke inspanning van brandweer- en ambulancepersoneel uit het water gehaald.

Nadat het slachtoffer lange tijd is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en het MMT, is hij per ambulance met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis/lokatie Leyweg. De arts van het MMT is hierbij met de ambulance meegereden. De traumahelikopter is van de ongevalslocatie naar het helikopterplatform gevolgen om daar de arts weer op te halen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. De Nieuweweg was lange tijd in beide richtingen afgesloten tussen de Paul Captijnlaan en de Madepolderweg.

Video: Tim de Kleyn

Foto's: Tim de Kleyn, Dirk van der Zanden en Lars Koeze

w-Nieuweweg DSC 4225

w-DSC05159

w-Nieuweweg DSC 4229

w-DSC05173

w-DSC05178

w-DSC05188

w-IMG 8607