Aanrijding Rotterdamseweg Delft | Regio15.nl

Aanrijding Rotterdamseweg Delft

Rotterdamseweg-KOPt-Rotterdamseweg-2Delft - Bij een forse aanrijding tussen twee personenauto's op de Rotterdamseweg zijn aan het begin van de middag twee gewonden gevallen.

Volgens getuigen ter plaatse wilde één van de  bestuurders afslaan, een parkeervak in. De andere bestuurder zag dit over het hoofd en botste met zijn auto tegen de ander op. Laatstgenoemde auto kwam daardoor tegen een lichtmast terecht.

In verband met het ongeval werden ambulancedienst en brandweer ter plaatse gestuurd. Daar bleek dat alle inzittenden zelf uit hun voertuig waren gestapt. Hierdoor was de inzet van de brandweer niet meer nodig.

De ambulancedienst heeft ter plaatse twee personen nagekeken op verwondingen. Het ambulancepersoneel vond het noodzakelijk dat de bestuurders in het ziekenhuis zouden worden onderzocht. Zodoende zijn zij onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding. De Rotterdamseweg was dit door dit alles enige tijd in beide richtingen afgesloten.

Video (volgt) en foto's: Dejan Jeremic

w-Rotterdamseweg-11

w-Rotterdamseweg-22

w-Rotterdamseweg-33

w-Rotterdamseweg-44

w-Rotterdamseweg-55

w-Rotterdamseweg-66

w-Rotterdamseweg-77

w-Rotterdamseweg-88

 w-Rotterdamseweg-99

w-Rotterdamseweg-111