Zwaar gewonde bij ongeval Noordlandseweg | Regio15.nl

Zwaar gewonde bij ongeval Noordlandseweg

20130929-noordlandseweg-kopt-037's-Gravenzande - Bij een eenzijdig ongeval op de Noordlandseweg is vanochtend de bestuurder van een auto zwaar gewond geraakt.

De bestuurder ramde even over half zes met hoge snelheid een bushokje, belandde in de kant van een slootje en kwam half op het fietspad tot stilstand.

De bestuurder raakte zwaar gewond en is door medewerkers van de ambulancedienst gestabiliseerd. Hierna is hij op de wervelplank gefixeerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat men ervan uitging dat er meer personen in het voertuig aanwezig waren en de bestuurder hierover geen uitsluitsel kon geven, is gezocht naar andere inzittenden. Hierbij is onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Deze heeft enige tijd boven de lokatie van het incident gehangen. Er is verder niemand aangetroffen.

Naast ambulancedienst en politie was ook de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke beknelling. De tankautospuit van 's-Gravenzande en het hulpverleningsvoertuig van De Lier zijn ter plaatse geweest, maar er hoefde niet te worden geknipt.

De Noordlandseweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Video en Foto's: Fred van der Ende

w-011

w-015

w-021

w-025

w-034

w-037

w-038

w-040

w-043

w-047

w-048