Gewonde bij kop-staart botsing Lindelaan | Regio15.nl

Gewonde bij kop-staart botsing Lindelaan

20131119-lindelaan-kopt-IMG 5990Rijswijk - Het verkeer in en rond Rijswijk heeft de laatste tijd veel te verduren van wegwerkzaamheden.

Zo is de Haagweg enige tijd afgesloten in de richting van Den Haag en wordt binnenkort ook de Prinses Beatrixlaan onder handen genomen. Met name in de spits leidde dit al tot een verkeerschaos, veel vertragingen en oproepen dit deel van de stad te vermijden.

Een aanrijding midden in het spitsuur is dan ook het laatste dat het verkeer op dit moment kan gebruiken. En toch gebeurde dit vanmiddag rond half vijf op de Lindelaan, ter hoogte van de Rembrandtkade.

Twee auto's botsten daar achterop elkaar. Brandweer en ambulances kwamen ter plaatse en toen bleek dat van twee inzittenden de nek werd gefixeerd. Eén van beiden stond al buiten het voertuig, het tweede slachtoffer zat nog in het voertuig. De brandweer wilde al gaan knippen, maar toen stapte het slachtoffer zelf uit de auto. Zij is op de wervelplank gelegd en is daarna onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

Door dit alles was de Lindelaan tijdelijk in twee richtingen gestremd tussen de Rembrandtkade en de Haagweg. Hierdoor stond ook bus 23 gestremd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 5982

w-IMG 5984

w-IMG 5990

w-IMG 5996

w-IMG 6004

w-IMG 6017