Door het lint na valpartij met scooter | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Door het lint na valpartij met scooter

Eencellige 2  1 t-Eencellige 1Zoetermeer - Een scooterbestuurder is vannacht volkomen door het lint gegaan nadat deze in de Amsterdamstraat ten val was gekomen met zijn scooter.

De man kwam rond twee uur ten val nabij Club Envy in de Amsterdamstraat en raakte gewond aan zijn been. Ambulancedienst en politiepersoneel kwam ter plaatse om de man hulp te verlenen, maar dat bleek geen gemakkelijke opgave.

De man, waarschijnlijk onder invloed van geestverruimende middelen, begon de aanwezige hulpverleners te beledigen en te bedreigen. Hij bemoelijkte daardoor ook de hulpverlening. Er moest zelfs een politieman mee de ambulance in om de man onder bedwang te kunnen houden. De ambulance werd richting het Lange Land ziekenhuis ook nog geëscorteerd door enkele politievoertuigen.

Ook in de ambulance en bij het ziekenhuis ging de man tekeer tegen de hulpverleners. Het is nog niet bekend of de man geverbaliseerd is naar aanleiding van zijn uitlatingen.

Het was de tweede keer in enkele dagen tijd dat hulpverleners in Haaglanden te maken hadden met verbaal en/of fysiek geweld.

Let op: de video bevat grof taalgebruik!!


w-Eencellige 1

w-Eencellige 2