Bizar resultaat na aanrijding Papeweg | Regio15.nl

Bizar resultaat na aanrijding Papeweg

Papeweg-KOPt-Papeweg-Arthur-1Wassenaar - Een bizar resultaat was het gevolg van een frontale aanrijding op de N448, beter bekend als de Papeweg.

Door een nog onbekende oorzaak geraakte even voor half drie een voertuig op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer. Een tegmoetkomende bestuurder probeerde de auto nog te ontwijken door met zijn voertuig half de berm in te rijden, maar kon desondanks een frontale aanrijding niet voorkomen.

Door de aanrijding raakte één van de voertuigen in een spin en werd voor een tweede maal geraakt in de flank. Deze auto belandde uiteindelijk met zijn achterzijde op de houten afscheiding.

Beide bestuurders klaagden over pijn in de nek en/of rug. Om die reden werd naast twee ambulances ook de brandweer ter plaatse gestuurd. De brandweer heeft niet hoeven te knippen, omdat beide bestuurders uiteindelijk zelfstanding hun voertuig konden verlaten.

Beiden zijn met een nekkraag om gefixeerd op de wervelplank. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek en/of behandeling.

De Verkeerspolitie heeft in samenwerking met de Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Video: Ruben van Essen


Foto's: Arthur van Wezel, Herman van der Woude en Ruben van Essen

w-Papeweg-Arthur-1

w-Papeweg-Herman-2

w-Papeweg-Arthur-2

w-Papeweg-Arthur-3

w-Papeweg-Herman-1

w-Papeweg-1

w-Papeweg-2

w-Papeweg-3

w-Papeweg-4

w-Papeweg-5

w-Papeweg-6