Maaltijdbezorger aangereden Stationsplein | Regio15.nl

Maaltijdbezorger aangereden Stationsplein

StationspleinKop SBF 2523t-Stationsplein SBF 2535Den Haag - Op het Stationsplein is vanavond een maaltijdbezorger op zijn scooter aangereden door een auto en gewond geraakt.


De bezorger van een sushirestaurant reed even voor half zeven met zijn scooter op het Stationsplein vanuit de richting van het Rijswijkseplein. Een automobilist kwam vanuit de tegenovergestelde richting en sloeg linksaf de Stationsweg in. Hij zag daarbij kennelijk de maaltijdbezorger over het hoofd en een botsing was het gevolg.

De scooter kwam onder de auto terecht en werd nog enkele meters meegesleurd. De scooterbestuurder kwam gelukkig niet onder de auto terecht, maar raakte wel gewond bij de aanrijding.

Op basis van de binnengekomen meldingen werd behalve een ambulance ook de traumahelikopter 'Lifeliner 2' met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. De inzet daarvan werd echter al snel weer geannuleerd. De gewonde maaltijdbezorger is in de ambulance gestabiliseerd en hij is daarna onder A2 vervoerd naar het Medisch Centrum Haaglanden/lokatie Westeinde.

De VOA heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de aanrijding. Het was tijdelijk niet mogelijk om vanaf het Stationsplein de Stationsweg in te rijden.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-Stationsplein SBF 2515

w-Stationsplein SBF 2522

w-Stationsplein SBF 2526

w-Stationsplein SBF 2535

w-Stationsplein SBF 2544

w-Stationsplein SBF 2552

w-Stationsplein IMG 1508

w-Stationsplein IMG 1516

w-Stationsplein IMG 1522