Voorrangsfout leidt tot aanrijding Rijswijk | Regio15.nl

Voorrangsfout leidt tot aanrijding Rijswijk

Populierlaan-KOPt-Populierlaan-4Rijswijk - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Sir Winston Churchilllaan raakte vanmidda één persoon gewond.


Zeer waarschijnlijk door een voorrangsfout raakten beide voertuigen met elkaar in botsing op de kruising met de Populierlaan. Hierdoor raakte de bijrijder van het aangereden voertuig gewond. Zij kreeg last van haar nek en/of rug.

Direct werden politie, ambulance en de brandweer gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Bij aankomst van de ambulancedienst werd duidelijk dat het slachtoffer gewond was maar niet bekneld zat in het voertuig. Zodoende werden de nog aanrijdende voertuigen van de brandweer retour kazerne gestuurd. De tankautospuit van Rijswijk was al ter plaatse. De bemanning daarvan heeft de ambulancedienst geholpen met hand- en spandiensten.

Het slachtoffer werd direct vanuit de passagiersstoel op de wervelplank gelegd en daarop ook gefixeerd. Zij werd later onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek.

Foto's: Ruben van Essen

w-Populierlaan-1

w-Populierlaan-3

w-Populierlaan-7

w-Populierlaan-5

w-Populierlaan-6

w-Populierlaan-4

w-Populierlaan-8