Gewonde bij aanrijding Melis Stokelaan | Regio15.nl

Gewonde bij aanrijding Melis Stokelaan

AagjeDekenKop SBF 3090t-AagjeDeken SBF 3108Den Haag - Dinsdagavond vond er even na half acht een aanrijding plaats tussen twee personenauto's op de Melis Stokelaan, voor de rotonde bij de Aagje Dekenlaan.

Hulpdiensten werden vanavond naar de Aagje Dekenlaan in Delft gestuurd voor een aanrijding met letsel tussen twee personenauto's. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd voor een mogelijke beknelling. Ter plaatse aangekomen bleek er in Delft geen aanrijding te zijn, maar werd duidelijk dat de aanrijding bij de Aagje Dekenlaan in Den Haag was gebeurd.

Direct werden poltie, brandweer en ambulance naar de kruising Aagje Dekenlaan/Melis Stokelaan gestuurd, waar de hulpdiensten een kop-staart aanrijding aantroffen. De bijrijdster van het voorste voertuig (dat reeds op de stoep was neergezet) klaagde over nek- en/of rugletsel. Hulpverleners hebben de nek van de vrouw gestabiliseerd en haar op de brancard geholpen. Hierop is zij op de wervelplank gefixeerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeval.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-AagjeDeken SBF 3090

w-AagjeDeken SBF 3094

w-AagjeDeken SBF 3103

w-AagjeDeken SBF 3108

w-AagjeDeken SBF 3113