Fietser geschept op de De La Reyweg | Regio15.nl

Fietser geschept op de De La Reyweg

KOP 6291t-IMG 7570Den Haag - Een fietser is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een afslaande auto.


Rond tien voor half elf sloeg een automobilist komende vanaf de De La Reyweg rechtsaf de Kempstraat in, en zag daar door nog onbekende oorzaak een fietser over het hoofd die rechtdoor wilde rijden op de De La Reyweg. Een botsing was onvermijdelijk. Ambulancedienst en politie spoedden zich na de eerste melding naar het incident.

Op basis van de eerste meldingen is besloten Mobiel Medisch Team te alarmeren ter ondersteuning van het ambulancepersoneel. Bij aankomst van de ambulance bleek dat de toestand van de patiënt zodanig was dat directe inzet van het MMT niet noodzakelijk was, en hierop werd het MMT afbesteld.

De fietser is op een wervelplank gefixeerd en na kort onderzoek in de ambulance is het slachtoffer met A1 (blauw zwaailicht en sirene) naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan op het plaats incident. Na de situatie te hebben overzien en diverse getuigen te hebben gehoord bleek er geen uitgebreid VOA-onderzoek nodig. Tijdens het incident en het onderzoek is de Kempstraat afgesloten geweest tussen de De La Reyweg en de Graskopstraat.  

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Dejan Jeremic en Robin Leltz

w-IMG 7561

w-IMG 6291

w-IMG 6299

w-IMG 7570

w-IMG 7572

w-IMG 7578