Botsing in de McDrive Kleveringweg | Regio15.nl

Botsing in de McDrive Kleveringweg

20140601-kleveringweg-kopt-IMG 7830Delft - In de McDrive aan de Kleveringweg vond vanavond een aanrijding tussen twee auto's plaats.


Het concept lijkt zo eenvoudig: je geeft de bestelling door, bij het eerste raampje wordt de bestelling afgerekend en bij het volgende raampje wordt de bestelling afgehaald. En heb je pech dan moet je in een speciaal parkeervak nog heel even wachten op het lekkers.

En toch kan het zelfs bij zoiets betrekkelijk eenvoudigs misgaan. Dat bleek al in augustus 2012 bij exact hetzelfde filiaal. Door nog onbekende oorzaak botste vanavond omstreeks tien over tien een hongerige automobilist op zijn voorganger en kwam naast de andere auto tot stilstand.

De brandweer en ambulancedienst werden verwittigd, maar hebben ter plaatse geen dienst gedaan; de inzittenden konden hun voertuig zelf verlaten en hadden geen letsel. Was resteerde was het invullen van de schadeformulieren.

De MacDrive was enige tijd afgesloten; liefhebbers van hamburgers en andere heerlijkheden moesten tijdelijk gewoon binnen aan de toonbank bestellen en afrekenen.

Foto's: Ruben van Essen en Piet de Ruyter

w-IMG 7830

w-20140601 222123

w-IMG 7831

w-IMG 7833