Neef rijdt tante aan op de Z.H.B.-Hoven | Regio15.nl

Neef rijdt tante aan op de Z.H.B.-Hoven

ZHBhovenKop SBF 4926t-ZHBhoven SBF 4963Den Haag - Een voetgangster is aan het einde van de ochtend gewond geraakt nadat zij door een auto was aangereden op de Z.H.B.-Hoven.


De bestuurder van de auto was niet in het bezit van een rijbewijs en wilde de auto een stukje verplaatsen nadat hij deze volgens getuigen had gewassen.

Bij het achteruit rijden ging het mis: de bestuurder wist de auto niet in een rechte lijn te houden en botste tegen de zijkant van een stenen helling. Hierbij werd de voetgangster, de tante van de bestuurder, bekneld tussen de auto en het ijzeren hekwerk. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond. Bij het ongeval werd een van de portieren finaal van de auto gereden.

Twee ambulances en de 'Rapid Responder' zijn samen met de brandweer ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de auto een stuk opzij geschoven om ambulancepersoneel extra werkruimte te geven. De vrouw is ter plaatse gestabiliseerd en op een wervelplank gefixeerd. Hierna is zij onder A1 vervoerd naar het Westeinde Ziekenhuis.

Ook de bestuurder is in de ambulance onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar is ter plaatse als verdachte gehoord. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-ZHBhoven SBF 4907

w-ZHBhoven SBF 4918

w-ZHBhoven SBF 4920

w-ZHBhoven SBF 4926

w-ZHBhoven IMG 2388

w-ZHBhoven IMG 2394

w-ZHBhoven IMG 2399

w-ZHBhoven IMG 2410

w-ZHBhoven SBF 4942

w-ZHBhoven SBF 4963