Monsterseweg afgesloten na ongeval | Regio15.nl

Monsterseweg afgesloten na ongeval

KOP 1429t-IMG 1431Den Haag - Als gevolg van een ongeval ter hoogte van de Abe Lenstraweg, is de Monsterseweg aan het eind van de middag in beide richtingen afgesloten geweest.


Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de rijstrook in de richting van Monster, waarbij twee inzittenden van de voorste auto gewond zijn geraakt.

Eén inzittende kon zelfstandig uit het voertuig komen. Gealarmeerde politieagenten en omstanders hebben haar nek, alsmede de nek van een vrouw die nog in het voertuig zat, gefixeerd tot aankomst van de ambulance. Uit voorzorg werd de brandweer gealarmeerd, om eventueel het dak van de auto te kunnen knippen als het slachtoffer rechtstandig uit de auto moest worden gehaald.

Na onderzoek door de ambulanceverpleegkundige bleek het letsel van dusdanige aard, dat het slachtoffer zelf - zij het voorzichtig - uit het voertuig kon stappen.

Beide slachtoffers zijn onderzocht in de ambulance. Het is onbekend of een slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. De Verkeerspolitie heeft de situatie geschouwd, maar er was geen aanleiding voor een VOA-onderzoek.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 1429

w-IMG 1431

w-IMG 1436

w-IMG 1443

w-IMG 1453

w-IMG 1455

w-IMG 1457