Touringcar botst achterop personenauto | Regio15.nl

Touringcar botst achterop personenauto

LVDkop SBF 1541t-LaanVanDelfvliet SBF 1561Den Haag - Voor de verkeerslichten bij de overgang tussen de afrit A13 en de Laan van Delfvliet heeft vanavond even voor negen uur een aanrijding plaatsgevonen tussen een touringcar en een personenauto.


De touringcar botste achterop de personenauto die stil stond voor de verkeerslichten. Door de klap sneuvelde de achterramen van de personenauto en kwam de auto in de berm terecht.

Hulpdiensten, waaronder een ambulance kwamen ter plaatse. Ambulancepersoneel ontfermde zich om de gewonde bestuurder. Na onderzoek in de ambulance bleek hij slechts lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De VOA was net klaar bij het ongeval verderop op de A13 en werd hier ter plaatse gevraagd om kort onderzoek te verrichten. Onder andere de tachograaf van de buschauffeur werd onderzocht.

De touringcar kon op eigen gelegenheid doorrijden naar een parkeerplaats in de omgeving. Hier zou vervangend vervoer geregeld worden, aangezien de beschadigde touringcar niet door mocht rijden naar zijn eindbestemming. De personenauto werd weggesleept door een bergingsbedrijf.

Foto's: Sander Paardekooper

w-LaanVanDelfvliet SBF 1534

w-LaanVanDelfvliet SBF 1541

w-LaanVanDelfvliet SBF 1546

w-LaanVanDelfvliet SBF 1548

w-LaanVanDelfvliet SBF 1551

w-LaanVanDelfvliet SBF 1561