4 gewonden bij ongeval Erasmusweg | Regio15.nl

4 gewonden bij ongeval Erasmusweg

TDK 1229-KOP-Erasmusweg t-TDK 1230Den Haag - In de vroege ochtend zijn bij een ongeval op de kruising van de Erasmusweg met de Betje Wolfstraat, in de Haagse wijk Moerwijk, vier gewonden gevallen.


Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder van een auto omstreeks tien voor vijf de macht over het stuur verloren en tot stilstand gekomen tegen een boom.

Gezien de aard van de melding en het aantal inzittenden waren behalve vier ambulances ook het Mobiel Medische Team (MMT) en de brandweer gealarmeerd. Deze zijn beiden uiteindelijk niet ter plaatse gekomen omdat hun inzet niet noodzakelijk bleek.

Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met de politie de slachtoffers gestabiliseerd. Uiteindelijk zijn er twee met spoed (A1) en twee zonder spoed (A2) vervoerd naar diversen ziekenhuizen.

De Verkeers Ongevallen Analysten (VOA) van de politie eenheid Den Haag hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Gezien het tijdstip van het ongeval heeft het overige verkeer weinig hinder gehad van het ongeval. De Erasmusweg is lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest tussen de Betje Wolfstraat en de Loevesteinlaan.

Video en Foto’s: Tim de Kleijn

w-TDK 1214

w-TDK 1217

w-TDK 1219

w-TDK 1229

w-TDK 1230

w-TDK 1231

w-TDK 1237