Twee gewonden bij aanrijding op de Schenkkade | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijding op de Schenkkade

SchenkkadeKop SBF 2166t-Schenkkade SBF 2185Den Haag - Vanavond even na half acht vond er een aanrijding plaats op de kruising Schenkkade/Wilhelmina van Pruisenweg/Jacob Mosselstraat.


Bij dit ongeval waren twee personenauto's betrokken, waarbij één van de bestuurders vermoedelijk een rood verkeerslicht over het hoofd had gezien. Na de aanrijding kwam één van de voertuigen klem te zitten tussen een paaltje en een verkeerslicht.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse om even zo veel gewonden te verzorgen. De brandweer werd gealarmeerd om een airbaghoes te plaatsen in de auto, waar op dat moment nog een bestuurder zat.

Vanwege het ongeval werd de kruising in zijn geheel afgesloten. De Schenkkade werd vanaf de Laan van Nieuw Oost-Indië in de richting van de Prinses Beatrixlaan afgesloten.

Beide gewonden werden per ambulance naar het Bronovo ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft foto's gemaakt van het ongeval. Na ongeveer een uur werd de kruising weer vrijgegeven. Beide voertuigen zijn door een berger weggesleept.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper

w-Schenkkade SBF 2124

w-Schenkkade SBF 2127

w-Schenkkade SBF 2134

w-Schenkkade SBF 2141

w-Schenkkade SBF 2152

w-Schenkkade SBF 2166

w-Schenkkade SBF 2172

w-Schenkkade SBF 2177

w-Schenkkade SBF 2185

w-Schenkkade SBF 2201