Scooterrijder zwaargewond na aanrijding Sartrezijde | Regio15.nl

Scooterrijder zwaargewond na aanrijding Sartrezijde

Zoetermeer - Een scooterrijder is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding op de kruising van de Broekwegzijde met de Sartrezijde.


De scooterbestuurder reed op het fietspad op de Broekwegzijde en op de kruising met de Sartrezijde kwam de bestuurder in botsing met een auto die daar het fietspad kruiste. De scooterrijder kwam hierbij hard ten val.

Naar aanleiding van de binnengekomen meldingen alarmeerde de meldkamer niet alleen politie en twee ambulances, maar gezien de verwondingen ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter 'Lifeliner 1' uit Amsterdam.

Bij aankomst van de eerste ambulance werd besloten dat het slachtoffer met alle spoed naar het ziekenhuis moest, waarbij de komst van het MMT niet werd afgewacht. Het MMT werd naar de parkeerplaats bij tankstation Knorrestein langs de A12 gestuurd, zodat de MMT-arts na de landing van de traumahelikopter kon overstappen.

Een team van motorrijders van de Verkeerspolitie heeft de ambulance met het slachtoffer naar het Medisch Centrum Haaglanden/locatie Westeinde begeleid.

De VOA heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de aanrijding. De bestuurder van de auto is meegenomen naar het bureau om daar een verklaring af te leggen.

Video: Ivar Gieles

Foto's: Marcel Hillebrand, Martin van Oostveen en Ivar Gieles

w IMG 6727

w IMG 7541

w IMG 5058

w IMG 5062

w IMG 5064

w IMG 7550

w IMG 6734

w IMG 7547

w IMG 6747