Kop-staart botsing op de Koningskade | Regio15.nl

Kop-staart botsing op de Koningskade

Den Haag - Twee mensen zijn zaterdagochtend lichtgewond geraakt bij een kop-staart botsing op de Koningskade.


Op de rijbaan richting Scheveningen reed een bestuurster met haar Peugeot achterop een andere auto, die vervolgens tegen een Nissan tot stilstand kwam. Door de flinke klap kreeg de inzittende van één van de voertuigen last van haar nek en werden hulpdiensten verwittigd.

Een toevallig passerend koppel douaniers heeft de rijstrook afgezet en heeft eerste hulp geboden. Ambulancemedewerkers hebben de inzittende nagekeken.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval maakte ook de bestuursster van de Peugeot kenbaar lichamelijke klachten te hebben en is kort onderzocht in de ambulance. Geen van beiden is naar het ziekenhuis vervoerd.

De materiële schade aan de achterste twee voertuigen is groot; van het achterste voertuig is de bumper zwaar ingedeukt en de middelste auto is de achterbumper, achterklep en enkele andere essentiële onderdelen om te rijden zijn beschadigd. Het voorste voertuig heeft met de aanwezigheid van een trekhaak de meeste schade weten te voorkomen. Een berger heeft de voertuigen afgesleept.

Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 8117

w IMG 8118

w IMG 8119

w IMG 8120

w IMG 8122

w IMG 8123

w IMG 8125

w IMG 8128