Personenauto's botsen op de Wippolderlaan Den Hoorn | Regio15.nl

Personenauto's botsen op de Wippolderlaan Den Hoorn

Den Hoorn - Op de Wippolderlaan vond vanavond een aanrijding plaats tussen twee personenauto's, waarbij één gewonde is gevallen.


Een automobilist reed op de afrit Wateringen van de A4 vanuit Leiden en schoot vlak na de bocht bovenaan de afrit door nog onbekende oorzaak over de middenberm. Daar raakte de auto een tegenligger en beide auto's kwamen op de rijbaan richting A4 tot stilstand.

Meteen werden politie, ambulancedienst, brandweer en het MMT uit Amsterdam gealarmeerd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat alle inzittenden hun voertuig met enige hulp konden verlaten zonder dat er geknipt hoefde te worden. De komst van het MMT is hierop gecanceld.

Eén van de inzittenden is gewond geraakt en kon zelf op de brancard stappen. Deze inzittende is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek gehouden naar de aanrijding. De rijbaan richting A4 was enige tijd afgesloten en dat zorgde voor veel overlast voor het verkeer vanuit Den Haag. Nadat Berger BCB de auto's had afgevoerd en het wegdek was schoongeveegd was de overlast snel ten einde.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper

w Wippolderlaan SBF55747

w Wippolderlaan SBF55753

w IMG 2623

w IMG 2629

w Wippolderlaan SBF55761

w IMG 2643

w Wippolderlaan SBF55774

w Wippolderlaan SBF55784

w Wippolderlaan SBF55789