Brommerbestuurder gewond na aanrijding met tram | Regio15.nl

Brommerbestuurder gewond na aanrijding met tram

Den Haag - De bestuurder van een brommer, die even over half tien over het Hobbemaplein reed, is zwaargewond geraakt na een botsing met tramlijn 12.


Als gevolg van de botsing kwam de 58-jarige Haagse bestuurder ten val en liep een forse hoofdwond op. Omstanders ontfermden zich direct over het slachtoffer en de hulpdiensten werden ondertussen in kennis gesteld.

Ambulancepersoneel heeft direct na het ter plaatse komen ondersteuning gevraagd van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam. Ook politie en de brandweer waren inmiddels ter plaatse.

De arts van het MMT is per traumahelikopter naar de lokatie gebracht en heeft samen met de MMT-verpleegkundige de ambulancebroeders geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. De helikopter was in het Transvaalpark geland, alwaar deze veel publiek trok.

Politieagenten hebben getuigenverklaringen opgenomen en de bestuurder van de tram opgevangen. Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer met A1 (zwaailicht en sirene) in zorgwekkende toestand naar het MCH/Westeinde vervoerd. Hij ligt daar momenteel op de intensive care.

De Verkeerspolitie heeft samen met de VOA een onderzoek gedaan naar de aanrijding. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 0494

w IMG 0497

w IMG 0501

w IMG 0503

w IMG 0506

w IMG 0509

w IMG 0517

w IMG 0521

w IMG 0523

w IMG 0524

w IMG 0528

w IMG 0530