Auto rijdt het weiland in; één zwaargewonde | Regio15.nl

Auto rijdt het weiland in; één zwaargewonde

Leidschendam - Bij een ongeval nabij de kruising van de Kostverlorenweg, de Veenweg en het Wilsveen is een automobiliste zwaargewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak raakte het slachtoffer even voor elf uur van de weg nadat zij, rijdende op de Kostverlorenweg, geen keuze had gemaakt om links- of rechtsaf te slaan op de T-kruising, maar rechtdoor het weiland in is gereden. Hierbij heeft ze een schrikhek en een lantaarnpaal geramd, waarna het voertuig op de zijkant terecht is gekomen in een sloot.

Getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren hebben direct de hulpdiensten verwittigd. Ter plaatse werd de meldkamer door hulpdiensten bijgepraat, en bleek door de toestand van het slachtoffer de komst van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk.

Brandweerlieden hebben het medisch personeel geholpen om bij het slachtoffer te komen en haar te verzorgen. Nadat het slachtoffer door de brandweer uit het voertuig was bevrijd, is zij per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is nog volkomen onduidelijk wat de oorzaak is van het rechtdoor rijden op de kruising. De Verkeerspolitie heeft een onderzoek ingesteld

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Rick Hebing

w DB Veenweg IMG 3071

w DB Veenweg IMG 3074

w DB Veenweg IMG 3076

w IMG 6819

w DB Veenweg IMG 3077

w DB Veenweg IMG 3100

w IMG 6801

w DB Veenweg IMG 3106

w DB Veenweg IMG 3117

w DB Veenweg IMG 3127

w DB Veenweg IMG 3135

w DB Veenweg IMG 3139

w DB Veenweg IMG 3147

w DB Veenweg IMG 3163