Bestuurder vlucht na aanrijding in de Van Musschenbroekstraat | Regio15.nl

Bestuurder vlucht na aanrijding in de Van Musschenbroekstraat

Den Haag - Bij een aanrijding in de Van Musschenbroekstraat raakten maandagavond twee personen gewond. Eén van de bestuurders vluchtte weg na de aanrijding.


De bestuurder van een Opel Corsa reed met vermoedelijk hoge snelheid over de van Musschenbroekstraat in de richting van de Rijswijkseweg. Op de kruising met het Pasteurplein botste hij op een Volkswagen polo die rechts vanaf het Pasteurplein kwam rijden. Door de aanrijding raakten zowel de bijrijder van de Opel Corsa als de bestuurder van de andere auto gewond. Zij konden op eigen kracht uit de auto komen.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de slachtoffers. Eén van de slachtoffers werd op een wervelplank gefixeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de ander moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. 

De bestuurder van de auto die over de Van Musschenbroekstraat reed is volgens verschillende getuigen na het ongeval gevlucht. De politie heeft bij enkele woningen in de buurt naar de man gezocht, maar hem daar niet aangetroffen. Dit is het vierde geval 'verlaten plaats ongeval' in één etmaal.

De bijrijder van de Opel Corsa houdt echter bij hoog en bij laag vol dat hij de bestuurder is geweest, waardoor hij waarschijnlijk voor alle kosten zal moeten opdraaien.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De Van Musschenbroekstraat is in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Robert Johnson

w Musschenbroek SBF72431

w Musschenbroek SBF57226