Kop-staart aanrijding 3 auto's afrit Forepark | Regio15.nl

Kop-staart aanrijding 3 auto's afrit Forepark

Den Haag - Een kop-staart aanrijding tussen 3 voertuigen op de uitvoegstrook van de A4 zorgde vanmiddag voor nog meer verkeerschaos.


Op dat moment was het al rommelig omdat een aantal rijbanen van het nabijgelegen Prins Clausplein waren afgesloten i.v.m. werkzaamheden. Het was bovendien druk op de snelwegen omdat de voetbalwedstrijd ADO-Utrecht op het punt stond om te gaan beginnen.

Het incident vond plaats precies onder het viaduct waar de Randstadrail over de A4 gaat. Bij de aanrijding liep één van de inzittenden mogelijk nekletsel op. Voor de zekerheid werd de nek gefixeerd en kwam een ambulance ter plaatse.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Rene Hendriks, Tiamo Visser, Rogier Visser
w PEEN6109

w PEEN6125

De brandweer werd gewaardschuwd voor een mogelijke beknelling. De autospuit van Rijswijk en de OVD die daarvoor op weg gingen, reden over de hoofdrijbaan en konden het ongeval niet bereiken (omdat ze pas bij Leiden konden keren). Daarom werd de autospuit van de post Leidschenveen gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek van een beknelling geen sprake en beperkte de inzet van de brandweer zich tot wat hand- en spandiensten.

w PEEN6103

w PEEN6117

w IMG 5206

w ROOG5396