Kop-staart aanrijding N466 Honselersdijk | Regio15.nl

Kop-staart aanrijding N466 Honselersdijk

rb-th-middelbroekweg_dsc3954 v2Vanmiddag even na half vijf vond er aan de N466 (Middel Broekweg) te Honselersdijk, nabij de kruising met de Molenlaan, een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen.

 



Daarbij vertoonde de bestuurder van het achterste voertuig dusdanige klachten dat het ambulancepersoneel het raadzaam vond dat het dak van de auto geknipt zou worden. Een klus voor de inmiddels gealarmeerde brandweermensen van de posten De Lier en Honselersdijk van brandweer Westland. Toen het dak er eenmaal af was, kon de bestuurder redelijk snel uit zijn benarde positie worden bevrijd en kon hij vervolgens met onbekend letsel worden vervoerd naar een ziekenhuis.

Overigens oefenden auto's vanmiddag op de Middel Broekweg een nogal vreemde aantrekkingskracht op elkaar uit: op korte afstand van elkaar vonden binnen het uur maar liefst drie aanrijdingen plaats! De politie was nog bezig met de eerste aanrijding, toen er even verderop een tweede aanrijding plaats vond. Deze mensen hebben de formaliteiten onderling geregeld. Toen de politie uiteindelijk klaar was bij aanrijding nummer 1, werden zij door omstanders attent gemaakt op de aanrijding uit deze reportage. Nummer drie dus.


Foto's: Rienk Boode, Harry Schonewille en Cees de Kleyn


ck-dsc_3159

w-Afbeelding 466

ck-dsc_3214

ck-dsc_3242

rbmiddelbroekweg_dsc3950

rbmiddelbroekweg_dsc3954 v2

ck-dsc_3260

w-Afbeelding 490

ck-dsc_3296