Twee gewonden bij aanrijdingen op de Burg. Elsenlaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijdingen op de Burg. Elsenlaan

Rijswijk - De Burgemeester Elsenlaan was vanmiddag het toneel van twee ongevallen; hierbij vielen twee gewonden.


Rond half vijf botsten er vier voertuigen op elkaar op de kruising met de Handelskade. Brandweer en ambulancedienst werden met spoed derwaarts gestuurd.

Ter plaatse bleek echter dat iedereen al uit de voertuigen was. Eén inzittende werd in de ambulance onderzocht en is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar dit ongeval.

De brandweer verleende hier hand- en spandiensten, maar werd even later doorgestuurd naar de kruising met de Limpergstraat, even verderop, waar een tweede ongeval plaats had gevonden. Hier botste een bestelwagen achterop een personenauto.

De bestuurder van de personenauto had nekklachten en diens nek werd door iemand van de brandweer gefixeerd. Ook hier kwam een ambulance ter plaatse. Na onderzoek is de bestuurder van de personenauto zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle voertuigen die bij beide ongevallen waren betrokken zijn door berger Vreugdenhil afgevoerd. De Burgemeester Elsenlaan was deels afgesloten naar aanleiding van de ongevallen.

Foto's en video:Nick van Mourik

w NVM 6701

w NVM 6702

w NVM 6703

w NVM 6704

w NVM 6706

w NVM 6764

w NVM 6788

w NVM 6799

De aanrijding op de kruising met de Limpergstraat:

w NVM 6721

w NVM 6725

w NVM 6728

w NVM 6731

w NVM 6739