Aanrijding met gewonden Noordsingel | Regio15.nl

Aanrijding met gewonden Noordsingel

lv-th-dsc_1242Vanmiddag rond kwart voor zes heeft een automobilist op de hoek van de Noordsingel en de Prinsensingel in Leidschendam een fietster en haar passagiere aangereden.



De personenauto reed over de Noordsingel in de richting van winkelcentrum Leidsenhage en kwam in botsing met de fietster, die een meisje achterop de bagagedrager had zitten. Zij wilde, komende vanaf de Prinsensingel, de Noordsingel oversteken. Bijkomend aspect was dat de verkeerslichten op dat kruispunt op dat moment kennelijk niet werkten. Voorbijgangers hebben zich, samen met de ter plaatse gezonden politiemensen, zeer verdienstelijk gemaakt door eerste hulp te verlenen aan beide slachtoffers.

Later is de behandeling overgenomen door personeel van de twee gewaarschuwde ambulances en de opzittende van de motorambulance. De bestuurder van de personenauto was door dit ongeval zeer ontdaan, maar is eveneens goed opgevangen door voorbijgangers en een agent. De aard van het letsel van de gewonden is onbekend. Zij zijn beiden vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Foto's: Lucien de Vries

lvdsc_1236

lvdsc_1237

lvdsc_1242

lvdsc_1245

lvdsc_1246

lvdsc_1251

lvdsc_1254