Motorrijder zwaargewond na botsing tegen verkeerslicht | Regio15.nl

Motorrijder zwaargewond na botsing tegen verkeerslicht

Den Haag - Een motorrijder is vanavond gewond geraakt nadat tegen een verkeerslicht botste toen hij rijles kreeg voor zijn motorrijbewijs.


Rond zeven uur reed de motorrijder in opleiding in de 'Put', de kruising van de Paralelweg met de Vaillantlaan, en botste vervolgens door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerslicht. Het slachtoffer raakte door de aanrijding ernstig gewond. Zijn instructeur, die in een lesauto achter hem reed, was erg geschrokken.

Behalve de politie en ambulancedienst, werd ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. De inzet van de traumahelikopter werd na enkele minuten alweer geannuleerd.

Het ambulancepersoneel heeft op straat eerste hulp verleend aan het slachtoffer, waarna hij is gefixeerd op de wervelplank en met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De motorrijder zal het examen voor zijn motorrijbewijs zeer waarschijnlijk moeten uitstellen. 

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest en heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. De 'Put' was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. 

Foto's: Donny Kooistra

w IMG 7213

w IMG 7225

w IMG 7238

w IMG 7244

w IMG 7274