Auto belandt tegen boom Segbroeklaan | Regio15.nl

Auto belandt tegen boom Segbroeklaan

Den Haag - Een nachtelijk ritje van vijf vrienden in de auto van een van de ouders is anders geeindigd dan vooraf gepland.


Rond middernacht reed de bestuurder van de auto met zijn vrienden op de Segbroeklaan, komende uit de richting van Kijkduin. Waar de bocht bij de Sportlaan soepeltjes werd genomen, raakte de bestuurder echter in de bocht nabij het Segbroek College de macht over het stuur kwijt.

De vermoedelijke combinatie van nat wegdek, schuin aflopend asfalt en - blijkbaar - niet naar omstandigheden aangepaste snelheid zorgde er voor dat de bestuurder via een boompje naast de weg frontaal eindigde tegen een forse boom op de stoep.

Nadat de inzittenden de hulpdiensten hadden ingeschakeld, kwamen politie en ambulance ter plaatse. Gezien de impact van de aanrijding ('hoog energetisch') bestelde het ambulancepersoneel een tweede ambulance, zodat alle vijf de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht konden worden.

De auto waarin de slachtoffers zich bevonden is zwaar beschadigd en gezien de schade vermoedelijk total-loss. Een berger heeft de auto afgetakeld. De gemeente zal zorg dragen voor het herstellen van het boompje.

Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 7180

w IMG 7183

w IMG 7188

w IMG 7189

w IMG 7191

w IMG 7193

w IMG 7197