Twee gewonden bij aanrijding Prins Bernhardlaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijding Prins Bernhardlaan

Voorburg - Een aanrijding tussen twee personenauto's op de Prins Bernhardlaan was er de oorzaak van dat twee gewonden naar het ziekenhuis vervoerd moesten worden.


Omstreeks kwart voor zeven vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto's op de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van de Alberdingk Thijmkade.

In eerste instantie werd er één ambulance ter plaatse gestuurd omdat er sprake zou zijn van een gewonde. Ter plaatse bleek dat er een tweede gewonde was die medische hulp nodig had. Zodoende werd een tweede ambulance opgeroepen.

De politie had inmiddels de Prins Bernhardlaan afgesloten in de riching van A12/Utrechtsebaan. En zij waren in gesprek gegaan met getuigen om te achterhalen wat er exact gebeurt was.

Nadat beide bestuurders de ambulance zelfstandig waren ingestapt kon de verkeerspolitie kort onderzoek doen naar de twee personenauto's. Ook hebben zij foto's gemaakt van de situatie ter plaatse.

Niet veel later zijn beide bestuurders onder A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf BCB heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto's: Ruben van Essen

w PrinsB 1

w PrinsB 2

w PrinsB 3

w PrinsB 4

w PrinsB 5

w PrinsB 6

w PrinsB 7