Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto | Regio15.nl

Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto

Den Haag - Een voetganger raakte maandagavond zwaargewond nadat deze werd aangereden op de Beeklaan.


Een voetganger is maandagavond rond negen uur zwaargewond geraakt op Beeklaan nabij de kruising met de Laan van Meerdervoort. Tijdens het oversteken is de voetganger in botsing gekomen met een automobilist die vanaf de Laan van Meerdervoort de Beeklaan op reed in de richting van de Groot Hertoginnelaan. 

Gelet op de ernst van de melding werden direct twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op straat verzorgd, totdat het mogelijk was het slachtoffer op een vacuummatras te leggen. Hierna is na behandeling in de ambulance het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het Mobiel Medisch Team is onderweg naar de Beeklaan afbesteld door de ambulancemedewerkers, die gezien de toestand van het slachtoffer geen extra specialistische hulp nodig hadden van de MMT-arts.

Op verzoek van de verkeerspolitie zijn analisten van de VOA ter plaatse gekomen. Zij hebben onderzoek gedaan op de Beeklaan, waardoor een deel van de kruising geruime tijd afgesloten is geweest voor alle verkeer.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Donny Kooistra

w IMG 0017

w IMG 0018

w IMG 0036


w IMG 0039

w IMG 0033

w IMG 0051

w IMG 0053