Twee voertuigen zwaarbeschadigd bij aanrijding Laan van Hoornwijck | Regio15.nl

Twee voertuigen zwaarbeschadigd bij aanrijding Laan van Hoornwijck

Rijswijk - Bij een ongeval rond kwart voor vijf op de Laan van Hoornwijck (ter hoogte van de Laan van Zuid Hoorn) zijn twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt.


Door nog onbekende reden gaf de bestuurder van een Alfa Romeo geen voorrang aan de bestuurder van een Chrysler, waarop beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen.

Normaliter wordt het verkeer op deze kruising geregeld door verkeerslichten, maar op het moment van de aanrijding was de installatie uitgeschakeld en knipperden de oranje lichten.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om meerdere personen na te kijken op verwondingen. Eén inzittende van de Alfa Romeo is na controle naar het ziekenhuis vervoerd. 

De gedeeltelijke afsluiting van de kruising en enkele rijstroken heeft in de directe omgeving voor opstopping van het verkeer gezorgd. Kort nadat de ambulancedienst haar werkzaamheden op de kruising had afgerond, kwamen de verkeerslichten plotseling weer tot leven.

Berger Vreugdenhil heeft zorg gedragen voor het wegslepen van de betrokken voertuigen, waarna de kruising weer kon worden vrijgegeven.

Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 8351

w IMG 8350

w IMG 8352

w IMG 8355

w IMG 8359

w IMG 8364

w IMG 8369